Καλώς ήρθατε στη LEI : τοπική οργάνωση Erasmus Ρόστοκ

για την πληροφόρηση, τη συμβούλευση και τη μέριμνα των αλλοδαπών φοιτητών του πανεπιστημίου του Ρόστοκ.

 

Στην ιστοσελίδα μας θέλουμε να παρουσιάσουμε εμάς και τη δουλειά μας στους ξένους και μη φοιτητές του   πανεπιστημίου του Ρόστοκ και στο ευρύ κοινο. Σκοπός μας είναι να είμαστε ένα σημείο αναφοράς και επικοινωνίας για τους φοιτητές που βρίσκονται ήδη στο Ρόστοκ καθώς και κέντρο πληροφόρησης για μελλοντικούς φιλοξενούμενούς μας φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Στις σελίδες που ακολουθούν προσπαθούμε να δώσουμε όσο πιο πολλές πληροφορίες γίνεται γύρω απο τις σπουδές για τους ξένους φοιτητές του πανεπιστημίου μας. Παρουσιάζουμε την οργάνωση μας, τη δουλειά μας , παραδείγματα των διαφόρων εκδηλώσεων που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του έτους αλλά και γενικές πληροφορίες γύρω απο τη φοιτητική  ζωή στο Ρόστοκ.

Εδώ θα βρείτε τα πιο φρέσκα νέα και τιπς για εκδηλώσεις , πάρτυ και άλλες δυνατότητες για να οργανώσετε τον ελεύθερό σας χρόνο μέσα και γύρω απο το Ρόστοκ.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στην πολλή ενδιαφέρουσα σελίδα της ακαδημαικής υπηρεσίας διεθνών σχέσεων (Rostock International House)  του πανεπιστημίου.

Η δική σας ΛΕΙ